Sota-alustyypit

Taivaan asutuksen silmiinpistävin piirre - erilaiset alukset.

Sota-alustyypit

ViestiKirjoittaja Alistan_maailman_kansat » 31.08.2014 21:10

sota-alukset.jpg

HEEROS
Raskaskalustoinen sota-alus, jossa vedyn rinnalla voimanlähteenä on höyrykone. Säästää polttoainetta. Massiivinen, rökitystä kestävä jättiläinen. Kolme kerrosta: ylimmässä kerroksessa stragediahuoneet ja karttasali, keskikerroksessa ohjaamo+ valvomo, sotilaiden nukkuma- ja peseytymistilat sekä kanttiini. Alimmassa kerroksessa höyrykoneet, tykkien hallinta ja 10 tyrmää.

LARAN
Tasakattoinen suurilla leyhyreillä varustettu höyrykonekäyttöinen sota-alus, jota on mahdollista käyttää laskeutumisalustana pienille lentoyksiköille. Sisusta samantyyppinen kuin HEEROKSESSA, mutta pienempi. Kouluttaa lääkitäjoukkoja.

RUAIRI
Pienin suurista sotalaivoista, ainoa pommittava kone. Myös kuljetus- ja koulutuskäyttöön, eli stragediahuoneiden sijaan aluksesta löytyy sotilaiden treenikenttä. Alimmassa kerroksessa tyrmien sijaan hiili- ja pommivarastot. (Aluksen lämmitys hiilellä)

AGRONA
Partioiva kahden pienemmän aluksen linkki. Etsii vihollisaluksia ja räjäyttää ne. Kerää tietoa epäilyttävän aluksen reiteistä ja mahdollisuuden mukaan johdattaa vihollisaluksia mottiin.
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö
Alistan_maailman_kansat
Luutnantti
 
Viestit: 336
Liittynyt: 09.01.2014 17:55
Paikkakunta: Tampere

Paluu Alustyypit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron