Keisarillinen Suojelustoimi

Miten Keisarikunta toimii? Mitkä lait rajoittavat kansalaisia, mitkä etikettisäännöt koskettavat eliittiä?

Keisarillinen Suojelustoimi

ViestiKirjoittaja Alistan_maailman_kansat » 12.06.2016 16:47

Keisarillinen Suojelustoimi
Tämä kolmeen virastoon jakautunut taivainen hallintoelin pyrkii parlamentin edustajien kanssa pohtimaan kansalaisten turvallisuuteen ja sivistykseen liittyviä asioita.

Valtion Tiedotustoimisto on tärkeä yksikkö, jonka vastuulla on kansalaisten tiedottaminen esim. ilmastoon, kapinoihin ja matkailuun liittyvistä asioista. Tiedotustoimisto myös jakaa kaikkiin kotitalouksiin ja kommuuneihin lakikirjoja, jotta kaikki kansalaiset tietäisivät oikeutensa ja velvollisuutensa.

Valtion Rikoksentorjunta vastaa siitä, että Tiedotustoimiston jakamien lakikirjojen lait ovat ajantasaiset. Rikoksentorjunnan luennoitsijoita kiertää kouluissa, kommuuneissa ja sektoritoimistoissa pitämässä puheita, joiden tarkoituksena on levittää tietoa Keisarikunnan laeista, erilaisista kansalaisjärjestöistä ja liitoseurakunnista sekä näiden tekemästä rikoksia ehkäisevästä työstä.

Kansalaisten Suojelus- ja Sivistystoimi (KaSSi) koordinoi paitsi itsepuolustuslajien opettamista, myös Keisarillisen koulujärjestelmän kaikkia koulutustasoja. KaSSi vastaa opettajien ja opettajattarien koulutuksen järjestämisestä, oppikirjojen kirjoittamisesta ja painamisesta sekä suunnitteilla olevien Keisarillisten Yliopistojen kehittelystä. KaSSi myös valvoo koulupukujen valmistusta ja myyntiä.
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö
Alistan_maailman_kansat
Luutnantti
 
Viestit: 336
Liittynyt: 09.01.2014 17:55
Paikkakunta: Tampere

Re: Keisarillinen Suojelustoimi

ViestiKirjoittaja Alistan_maailman_kansat » 17.06.2017 18:31

Keisarilliset sissiryhmät

Nämä pienet ja pippuriset sotilasyksiköt partioivat rajasektoreilla ja tekevät yllätyshyökkäyksiä vihollisalusten keskittymiin. Tehokkaimmat ja taloudellisimmat sissiryhmät ovat:

Calacuckala : 12 henkeä
Haucionckala : 13 henkeä
Enolelachna : 15 henkeä
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö
Alistan_maailman_kansat
Luutnantti
 
Viestit: 336
Liittynyt: 09.01.2014 17:55
Paikkakunta: Tampere


Paluu Yhteiskunta, lait ja säädökset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron