Poissaolot!


Ylläpidon ilmoitukset

Avatar

Ylläpitäjä

Viestit: 292

Liittynyt: 09.01.2014 15:31

Viesti 09.08.2018 12:12

Poissaolot!

Tuleeko elämä eteen ja tiedät, ettet kykene vastaamaan peliin vaadittussa kahden viikon aikarajassa, mutta haluaisit silti päästä vastaamaan juuri siihen väliin? Pelkäätkö, että tarina saattaisi edetä ja jättää sinut ulkopuolelle kolmen viikon reissun aikana tai pelikaveri voisi sulkea pelinne, kun et ehdi vastaamaan? Tuleeko koeviikko deadlinen päälle?

Vaskipilvet haluaa muistuttaa ja painottaa pelaajilleen, että kyse on jokaisen omasta harrastuksesta, mutta olemme samalla myös yhteisö. Koska pelitoverista tietämättömänä ei ole kiva odottaa, mahdollisesti viikko- tai jopa kuukausikaupalla, on sääntöihin lisätty kahden viikon vastausraja, ennen kuin vuoro siirtyy seuraavalle tai vastapelaajalla on lupa keskeyttää pelisessio ja päästää hahmonsa muualle. Joskus jokaiselle tulee siitä huolimatta esteitä, jolloin tämä aikaraja voi tuntua kohtuuttomalta, kun tietää, ettet pysty toteuttamaan vastaustasi vaaditussa ajassa. Siksi, ja foorumin siisteyttä ylläpitääksemme, on luotu tämä poissaolo-ilmoitukset aihe, jonne voit huudella, jos haluat hahmoasi / hahmojasi odotettavan.

Sinun EI tarvitse selittää meille, miksi et kykene vastaamaan. Oli sinulla sitten jotain menoa tai et yksinkertaisesti vain jaksa, sen ei ole väliä. Roolipelaamisen kuuluu olla kaikille hauskaa, eikä velvoite, joten saat ottaa lomaa harrastuksesta milloin ja miksi tahansa.
Ilmoittaminen ei myöskään ole tarpeellista, jos sinua ei haittaa pelin eteneminen poissaollessasi. Hahmosi jätetään tällöin vuorosi kahden viikon odottamisen jälkeen huomiotta ja peli etenee muiden pelaajien kesken, kunnes palaat.
Jos kuitenkin tiedät, ettet voi vastata, esimerkiksi seuraavaan kolmeen viikkoon, mutta sinua ei tarvitse odottaa, voit ilmoittaa sen myös suoraan peliin / peleihin.
Avatar

Ylimatruusi

Viestit: 25

Liittynyt: 07.05.2018 11:42

Viesti 23.08.2018 17:28

Re: Poissaolot!

Meitsi seikkailemassa omiaan 7.10 asti urheilun nimiin
Kaikkien Jonnejen Esi-Isä
Minä muistan ajan ennen ES
Avatar

Ylimatruusi

Viestit: 25

Liittynyt: 07.05.2018 11:42

Viesti 05.12.2018 20:33

Re: Poissaolot!

Heipä hei, oon pari viikkoa vähän lepäilemässä koska työnarkomaani. Chäteissä saa kyllä kiinni jos kauhee hinku asioida iskee. Tschüss!
Kaikkien Jonnejen Esi-Isä
Minä muistan ajan ennen ES

Paluu Uutisointi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia