Mainos


Vierailijoiden ja jäsenten antama palaute, kuten myös muiden roolipelien ja sivustojen mainostuskin on tervetullutta ja toivottua myös Vaskipilvissä.

Avatar

Ylläpitäjä

Viestit: 292

Liittynyt: 09.01.2014 15:31

Viesti 08.08.2018 12:02

Mainos

Onko sinulla sivusto, tai pelaat jossain toisessa roolipelissä, jota haluat mainostaa ilman linkinvaihtoa? Siinä tapauksessa tänne voit lähettää suoralinkin sivustollesi pienen kuvatekstin kera!
Avatar

Ylläpitäjä

Viestit: 292

Liittynyt: 09.01.2014 15:31

Viesti 01.10.2018 15:22

Re: Mainos

Ropettajien Safe Place Discordissa!

Kaikille roolipeliharrastajille tarkoitettu, jotka ovat eksyneet alkuperäisiltä lähteiltään ja harhailevat missä sattuu etsimässä peliseuraa, vaihtelevin tuloksin. Tämän palvelimen tarkoituksena on etsiä suoraan peliseuraa, eli postata ja löytää hakuilmoituksia, jotka vastaavat sun omia intressejä. Toisin kuin useimmat muut vastaavat palvelimet, tämä keskittyy siis ehkä enemmän yksityis-/duo-/priva- roolipelaajien tavoittamiseen ja yhteen kokoamiseen.

Tällä kyseisellä kanavalla ei siis ole tarkoitus pelata, vaan etsiä ja löytää peliseuraa. Tarjoamme mahdollisuuden mainostaa myös foorumi- ja ryhmäroolipelejä, sekä myös muita roolipeliyhteisöjä, sillä emme yritä kilpailla kenenkään kanssa.

Tervetuloa!

Terveisin, Koda

Paluu Palaute & Mainonta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia