Keisarilliset Alkemilaboratoriot


Tietoa mm. puunjalostamoista, asetehtaista ja Alkemilaboratorioista.

Sotilasmestari

Viestit: 212

Liittynyt: 09.01.2014 16:55

Paikkakunta: Tampere

Viesti 03.02.2016 10:13

Keisarilliset Alkemilaboratoriot

Keisarilliset Alkemilaboratoriot
KAL.png


Keisarilliset alkemistit työskentelevät neljässä laboratoriossa, joista ensimmäinen pyrkii tutkimaan ja toteuttamaan iatrokemiaa, toinen eliksiirien valmistusta, kolmas pellettejä ja neljäs kemiallisia aseita.
Keisarillisten Alkemilaboratorioiden johdossa on vuodesta 1840 lähtien toiminut salaperäinen Tulirubiini, jonka oikeasta henkilöllisyydestä ei ole tietoa kuin harvoilla ja valituilla. Perinteenä onkin ollut jo pitkään, että laboratorioiden ylipäällikön nimeä tai oikeita kasvoja ei julkisteta missään, jotta tätä ei voida siepata ja kiduttamalla tätä saada selville salaisia projekteja.

Iatrokemia, joka tutkii lääkeaineita ja aineiden transmutaatioita, on Keisarillisten alkemilaboratorioiden vanhin tutkimusala. Arsenikin, elohopean, antimonin ja eräiden yrttien eri yhdistelmistä tehdyt jauheet sekä unikko ja suippomadonlakki ovat jatkuvan testauksen alla. Tavoitteena on luoda kestäviä lääketieteellisiä ratkaisuja erityisesti taisteluissa vammautuneiden vaivoihin. Tappava päänsärky, kuppa, keuhkotaudit ja mielisairaudet ovat monen rintamalta palaavan sotilaan riesana muiden vaivojen ohella, ja näihin vaivoihin pyritään saamaan ratkaisuja ja nopeasti.

Eliksiirejä eli ihmeaineita kehittävä laboratorio on varsin mystinen laitos, jonka testejä on monesti moitiskeltu epäeettisiksi ja moraalinvastaisiksi. Kullalla ja verikivellä on Toisen laboratorion kemistien mukaan sellaisia vaikutuksia, joita tulisi tutkia enemmän. Keisarikunnan vuosittaisista kultavarannoista noin 15 % ohjataankin Toiselle laboratoriolle. Kultapistoksia annetaan raskaana oleville naisille, joiden kohdussa kehittyvistä testilapsista pyritään saamaan uusi sukupolvi, joka ei kärsi lainkaan sellaisista vaivoista kuten masennuksesta, kaatumataudista tai lapsettomuudesta.

Pelletti eli puriste tai tiiviste on harvan tutkijan tai kemistin intohimo – siis ennen kuin he päätyvät töihin Kolmanteen laboratorioon. Polttoainepelletit, jotka ruokkivat soljupoijujen moottoreita? Rautatiiviste, jonka kuljetus vie vähemmän tilaa, kuin louhitun rautamalmin kuljetus? Ruokapelletti, joka pitää karjan tyytyväisenä pidempään? Mikään näistä ei ole osoittautunut liian vaikeaksi Kolmannen laboratorion työntekijöille. Tämänhetkisenä haasteena on kehittää lannoitepelletti, joka pitäisi leijutarhojen viljelykasvit vehreinä karummassakin kasvualustassa.

Kemiallisten aseiden kehitysosaston uusi koordinoija on nuori kemisti, jonka saavutuksiin kemian ja fysiikan alalla voidaan laskea hermomyrkkyjen nopeatahtinen kehittäminen myrkkysavupommeihin. Osastolla testaillaan muun muassa sienimyrkkyjä, elohopeaa, käärmeiden myrkkyjä, arseenia ja fosforia. Hämyinen, pahanhajuinen sekä käärmetankkien ja sienenkasvatuskaappien reunustama laboratorio on tarkastajien epäsuosiossa, ja he tekevätkin tulostarkastuskierroksensa hyvin nopeasti.
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö

Sotilasmestari

Viestit: 212

Liittynyt: 09.01.2014 16:55

Paikkakunta: Tampere

Viesti 18.07.2016 17:25

K.A.L vuosiraportti

K.A.L vuosiraportti 3/4

Parahin Keisarillinen istuin, parlamentti ja ylipäällikköt.

Keisarilliset Alkemilaboratoriot julkistavat tässä vuosiraportissa (3/4) tulevan vuoden alustavat suunnitelmat, tutkimuspainotukset ja rahoitushakemuksen. Olemme päättäneet painottaa erityisesti mithradismiksi kutsutun ilmiön tutkimiseen, sillä yhä jatkuvan myrkytyskuolemien kasvun on taituttava laskuun mitä pikimmin. Emme ole vielä päättäneet, mitä kukin laboratorioyksikkö toteuttaa käytännössä, ja tulemmekin ilmoittamaan tarkimmat yksityiskohdat viimeisessä tämän vuoden vuosiraportissa (4/4).

Kroetta oo Keiseur! Kunnoittaen Keisaria,

Tulirubiini

alkemiaraportti.jpg
Tulevan vuoden suunnitelma / K.A.L
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö

Paluu Keisarilliset tuotantolaitokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia