Viesti 28.06.2016 19:27

Keisarilliset tekstiilitehtaat

Keisarilliset tekstiilitehtaat (K.T.T)
Näiden tuiki tarpeellisten tehtaiden yksiköitä löytyy lähes jokaisesta tuottavasta sektorista.

Kehräämöt ja villavärjäämöt hyödyntävät usein omien värikasvitarhojensa tuotteita villalankojen värjäyksessä. Ahosuolaheinä, keltalieko, Neitsyt Marian sänkyheinä ja rantayrtti ovat useimpien värikasvitarhojen vakiokasveja, ja niiden kasvatukseen vaaditaan ammattitaitoisten botanistien kädenjälki.

Kutomot ovat siirtymässä kangaspuiden käytöstä kutomakoneisiin ja mekaanisiin kangaspuihin, joskin siirtymä on sotatoimien vuoksi hidasta.

Ompeluhallit hyödyntävät uudenlaisia ompelukoneita, jotka käyttävät purkautumatonta lukkotikkimenetelmää. Yksityistenkin ompeluhallien omistajia kehotetaan panostamaan tähän välineistöön, sillä samalla työmäärällä saadaan nyt aikaiseksi kestävämpiä tuotteita.

Sotatekstiiliosasto huolehtii sotilaiden univormujen ja muiden tarpeellisten tekstiilien tuotannosta. Osasto on kuitenkin hankkinut myös tilkkutyökoneita, jotta ylijäämäkankaista voitaisiin valmistaa tilkkutäkkejä myyntiin. Täkkien myyntivaroilla kustannetaan muun muassa uudenlaisien tekojäsenten kehitystä. Voimmekin ilolla ilmoittaa, että viime vuonna myytyjen täkkien summalla valtakuntamme lääketieteen laitos on kehittänyt lasisilmän, jonka valmistus ei vaadi kultaa.
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö