Viesti 07.06.2016 21:05

Keisarilliset Asetehtaat

Keisarilliset Asetehtaat (K.A.T)
Tämä neljään osastoon jakautunut laitos on keisarikuntamme sotavoimien virkeä sydän, joka tuottaa sotilaiden hyödynnettäväksi lukemattomia määriä aseita.

Tuli- ja jousiaseyksikössä (TJA-yksikkö) valmistetaan mm. väkipyssyjä, kiväärejä sekä erilaisia jousiaseita. Verstaisiin valikoidaan vain nuhteettoman taustan omaavia, rehellisiksi tunnettuja ja Keisarillisen hyväksynnän saaneen mestarin alaisuudessa opiskelleita aseseppiä. Kuukausittaiset tarkastukset varmistavat, että tässä Keisarikunnan kenties vaarallisimmassa tuotantoyksikössä olisi turvallista työskennellä.

Käsikanuunat, höyry- ja ruutitykit sekä rakettiaseet valmistuvat Tykistöyksikössä, jonka metallinvalajat työskentelevät kuumissa työsaleissa kuuden hengen vuoroissa. Tina, kupari, sinkki ja lyijy sulatetaan seokseksi, jota toisinaan vahvistetaan arsenikilla. Tämän jälkeen kuumana hehkuva seos ohjataan muotteihin ja jäähdytetään uskomattomalla ammattimaisuudella. Jälkikäsittelijät huolittelevat aseet ja niiden toimivuus testataan testikammioissa. Keisarillisen tykistön leiman saavat vain ensiluokkaiset, moitteettomasti toimivat välineet.

Terä- ja lähitaisteluaseiden yksikössä (TLA-yksikkö) valmistuvat keihäät, hilparit, vipukeihäät, tikarit, miekat sekä kirveet valmistetaan tässä yksikössä seppien ja muiden ammattilaisten toimesta. Tässä yksikössä valmistetaan myös taidokkaasti tasapainotetut Keisarillisen sarjan säilät. KS-säilät ovat Sektoriurheilukisoissa käytettyjä virallisia välineitä, joiden myyntiä ja välitystä hallinnoivat Hovin Urheilukomitea.

Kemiallisten aseiden yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Neljännen Alkemilaboratorion kanssa, ja laboratorioissa kehitetyt myrkkysavupommit, kaasuja sisältävät panokset ja tappavat rakeet valmistuvat sotavoimien käyttöön tässä yksikössä (ehdottoman rehellisten ja moitteettomien työntekijöiden käsissä). Ihon sulattavaa diklooridietyylisulfidia, lukuisia hermokaasuja ja hitaasti tappavaa elohopeaa käsitellään Keisarillisen sertifikaatin saaneiden alkemistien valvonnassa. Sotatoimissa hyödynnetyissä kokeissa on saatu onnistuneita tuloksia erityisesti elohopeasirotuksesta, jossa erikoistuneiden vaskipilvien avulla ohjataan elohopeahöyryä vihollisalusten ilmastointikanaviin.
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö