Viesti 25.05.2016 20:37

Keisarilliset Puunjalostamot

Keisarilliset Puunjalostamot (K.P.J)

Nämä pilvikerroksien yläpuolella lepäävät jättiläiset koostuvat koeviljelyasemista, puutarhoista, leyhymetsistä ja sahalaitoksista.

Koeviljelyasemat edistävät mm. uraauurtavia hankkeita paperiteollisuuden mullistamiseksi ja siinä sivussa tuottavat eri kasviristeytyksiä Alkemilaboratorioiden tutkittavaksi. Keisarillisten Koeviljelyasemien päällikkö on itäisen Keisarikunnan puutavaraneuvos Flavius Hamilkar Abelsson.

Keisarilliset puutarhat tuottavat kasveja, jotka eivät kuulu leijutarhojen tuotantopiiriin. Puutarhojen tehtäviin kuuluu koristekasvien viljelyn lisäksi esimerkiksi kääpien ja muiden sienien, lois- ja myrkkykasvien sekä levien, jäkälien ja sammalien tehokasvatus. Yhteistyö Alkemilaboratorioiden kanssa on laajaa. Puutarhojen päällikkö on paroni Hulderic Aran Bertolini.

Leyhymetsät ovat valtavia leyhyrilauttoja, joiden päällä kasvavat metsät. Pihlajat, koivut, männyt, tammi ja muutamat muut puulajit ovat kohtalaisen menestyneitä taivaalla, ja niiden taimia hellitään kallisarvoisina aarteina. Keisarillisen aluksen sisäverhoilussa ja puukalusteissa on käytetty muun muassa syreenipuuta ja mulperia, joita kasvatetaan yksinoikeudella vain Keisarillisen parin käyttöön. Leyhymetsien valvojana toimii vouti Pegasus Thancmar Gregory van Middelburg.

Sahat toimivat leyhymetsien lähettyvillä puunjalostukseen perehtyneinä tehdasmaisina yksiköinä. Kun tukit kuljetetaan sahalle, ne mitataan, kuoritaan ja varastoidaan. Kuivat tukit katkaistaan tasamittaisiksi ja lähetetään erikoislähetyksinä puusepänpajoihin. Toisinaan Alkemilaboratorio jättää sahalaitokselle pyyntöjä toimittaa tiettyjen puulajien sahanpurua pellettiosastonsa analysoitavaksi, joskin yhteistyö on huomattavan harvinaista ja kenties tästä syystä nihkeää. Sahalaitosten päällikkönä toimii sahamestari Catríona Mary Shellford.
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö