Viesti 09.10.2014 19:32

Sektorihalli

Joku saattaa älähtää, että mitä eroa sektorihallilla ja sektoritoimistolla muka on. Vastaus on hyvin simppeli: alueet, joilla on sektorihalli, ovat varakkaampia kuin alueet, joilla on sektoritoimisto. Sektorihallissa on mahdollisuus irrottautua arkitodellisuudesta, käydä huvituksissa ja katsella kauniita esineitä - mitäs sanoisit, Engelbert, jos meillekin hankittaisiin cembalo?

Sektorihallissa kojun vuokranneet kauppiaat esittelevät uusimpia markkinoille tulleita tuotteita ja myyvät vanhoja, tutuiksi tulleita suosikkeja. Torit myyvät säännösteltäviä tuotteita (muistakaa siis ottaa säännöstelykorttinne mukaan) edulliseen hintaan. Taivaskylien tavalliset ruokakauppiaat voivat ostaa hallin varastosta tuotteita omien kauppojensa hyllyille ja heillä onkin etuosto-oikeus.

Pienemmissä sektorihallin tiloissa voi käyntikerrallasi esiintyä nukketeatteri tai saatat astua myrrysmiehen telttaan, miksipä et tutustuisi myös kaikilla siviilisektoreilla kiertävään kuriositeettikabinettiin? Hra K. Skornikin kuriositeettikabinetti esittelee eriskummallisia esineitä kuten kaksihaaraisen sitruunan eteläisiltä tuottavilta sektoreilta, täytettyjä lintuja maankamaralta, marmorisia rintakuvia taivaseloa edeltäviltä ajoilta...


sektorihalli.jpg
Foorumin virallinen tolkien-henkinen hörhö